Pak Ayo Pak

Pak Ayo Pak
Lagu Kus plus: Rek Ayo Rek
Lirik oleh: Sabar PA

Pak Ayo Pak, menyang Embung Tambak Boyo
Hawa seger, rada adoh saka kutha
Pak Ayo Pak, ora usa tidha-tidha
Mlaku-mlaku, kanggo ngolah jiwa raga

Ref. Tekan kana kanca-kanca padha nyapa
Ati buneg, sebel, sumpeg, dadi lega
Awak lemes, lesu, loyo, tanpa daya
Suwe-suwe gagak kaya Wrekudara

Jok dipikir, gak duwe mobil pribadi
Jok dipikir, ana kanca sing ngampiri
Mangan gethuk, ‘jok dicampur karo bubur
Kemis esuk, ‘jok mung thenguk-thenguk nganggur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s