Rujak Nanas

Rujak Nanas

Rujak nanas ditambah gula
Yen pengin waras kudu mbudidaya
Olah raga mas, mumpung isih bisa
Ati tansah bungah gawe senenge kulawarga

Reff:
Owing kanca-kanca dha mrenea
Owing kumpul neng Embung Tambakboyo

Awak waras kudu tansah dijaga
Supaya ora gampang kena lelara
Yen nganti stroke mas, marakke rekasa
Pirang-pirang yuto babla nggo golek tamba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s