Parjo lan Joni nginep nang Hotel Marriot…

** Sen, 28 Jan 21:43 **
 Ruššiaňa ◦°˚° ♥♡:

Parjo, Jono karo Tarjo dolan nang Jakarta. Wong 3 kui nginep ing Hotel JW Marriot, Kamar e wong 3 kui ono neng tingkat 45.

Awan nganti bengi wong 3 kui dolan neng Mall, pas balek hotel, tekan Lobby ngerti2 listrike mati !

Lift e yo mati, dadi wong 3 kui kudu lewat tangga tekan kamare. Nah, ben ora kroso munggah e tekan tingkat 45, wong 3 kui bagi tugas. Seko tingkat 1- 15, Parjo kudu crito sing lucu2, njur tingkat 16 -30, Jono kudu crito sing medeni, lah tingkat 31- 45, Tarjo kudu crito sing sedih-sedih.

Wong 3 kui mulai munggah, parjo mulai crito sing lucu2, marake wong 3 kui ngguyu2 gawe ra kroso wis tekan tingkat 15.

Banjur gilirane Jono crito sing medeni marai tegang,banget serem e dadi podo keplayu ngerti2 wong 3 kui wis tekan tingkat 30.

Ra perduli sikile do abuh,gemrobyos mergo seneng campur aduk wong 3 kui wis cedak kamare. Giliran Tarjo kudu crito.

Tarjo ( ekspresi rupo sedih):😦 “Sakjane seko mau aku arep crito, tapi wedi nek marai jengkel.”

Parjo : “Crito wae cepet, wis meh tekan tingkat 40 kii…”#:-s

Tarjo : ” ngene lho…3-| .kunci kamar e ketinggalan neng mobil…..”:]Y

Jono : “waahh Tarjooo, ngopo ra crito ket mau ? ” >:O

Tarjo : ” aq durung entuk giliran crito !!…”:p

… !!!! Waaaaa !! …X_X😥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s